Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är svårt men när man gjort, finns bara glädje


ATT VÄLJA VÄG

Jag finner alltid något nytt
när jag viker av från den
välkända stigen


Jag kanske allra först känner
rädsla, för vad som ska möta
mig bakom nästa krök


När så har vikit av runt hörnet
ser långt bort i fjärran, ser nya
träd, blånande berg ur en annan
vinkel


Då förstår jag, att jag kommit
över tröskeln, rädslan för det
ökända har försvunnit


Jag kan sätt mig lugnt och tryggt
på en stubbe, ta in alla nya dofter
se nya träd, när jag väljer min egen
väg att vandra, har jag valt det liv
jag vill leva




anits 12 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-12 14:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En fin filosofi.
2010-05-12

  Eva Helene VIP
Din dikt andas lugn och tillförsikt, fint.
2010-05-12

  Catharina Edin VIP
Så skönt att finna SIN väg genom livet!
2010-05-12

    Ken Cassel
Jättevackert Stina!
Du målade upp det så snyggt
Det är till och med så att jag har lust att i detta nu bara gå ut i skogen och sätta mig på den där stubben!
:)

Kramar i massor!

Ken
2010-05-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP