Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ HÄR

så här får jag ha det nu

tills jag dör

självbedrägeri

är inte min likör

optimistisk förljugenhet

hör inte hemma

på min pulpet

jag motsätter mig er

eskapism

och slår ett slag för

realism

en sån som jag får

vara glad

att jag stått ut i

denna stad

så här får jag ha det

tills jag dör

så tig för jag är inte

på humör!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-13 11:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivit, precis hur du känner
tycker om den här
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP