Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FARBROR FRÅN DET FÖRFLUTNA

jag är en farbror

från det förflutna

jag kan berätta

hur det verkligen var

när vi blev slagna

och uteslutna

när vi bara hade

sångerna kvar

 

 

det är en lång, lång väg

från kastsjö till kent

och det var långt

från slitna sätra

till er bromleykontingent

 

jag är en man av

andra decennier

en man av minnen

som jag samlar på

fäller ihop

mina persienner

snart gryr en ny dag

jag kan hoppas på

 

 

det är en lång, lång väg...

 

 

en medelålders

medelmåtta

som vill ha fast hull

i händerna

en njutningslysten

girig råtta

i askan från

alla bränderna

 

det är en lång, lång väg...

 

LARZ GUSTAFSSON   13/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-13 13:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte direkt.
Men tack!
2010-05-13

  Måna N. Berger
Still going strong! :)
2010-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP