Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖMDA

alltför många människor

vill krypa under skinnet

alltför många meningslösa

saker fyller sinnet

alldeles för många

kommer alldeles för nära

ni har inget att förlora

men en del att lära

 

 

ni är dömda

hör ni det?

om ni inte låter mig

vara ifred

så är ni dömda

med besked

det är så lätt

att spåra ur

när tiden är ur led

 

 

alltför många värdelösa

frågor som blir ställda

alltförmånga dumma

kommentarer som blir fällda

folk som menar sig ha

monopol på dina dagar

lever i sin egen värld

och efter egna lagar

 

 

ni är dömda...

 

 

alldeles för många

stora egon att besegra

styrkan heter motståndskamp

och segern heter vägra

alldeles för få tar hänsyn

till integriteten

hoten dyker faktiskt även

upp i lägenheten

 

 

ni är dömda...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP