Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON SOM INTE FINNS

låt oss tala

tills skymningen kommer

låt oss leka

tills natten är slut

labyrinterna

lamslår mig, lola

du kan hjälpa mig

att hitta ut

jag har hört om

ett hämningslöst party

och det hålls på en

hemlig adress

jag ska söka

i gränder i hamnen

kan du hålla mig

sällskap tills dess?

 

 

det är dags att

bli väckt ur hypnosen

ta mig samman

och börja igen

torka bort

alla fläckar

och gå sen

men det kan inte

nedslagna män

de som slagit

knockout på sig själva

och som ligger

när de skulle stå

hade hoppats

att du skulle hjälpa

inte vända

dig om för att gå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-15 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det vore totalt meningslöst.
2010-05-15

  Ezmeralda VIP
Jag hoppas att du skriver texter till låtar.
Den här är så bra Larz.
2010-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP