Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kändes det igår när solen och värmen äntligen var här


TANKAR LÖRDAG EFTERMIDDAG 15 MAJ 2010

Jag har rensat bort en hel del kvickrot
i min rabatt. Det börjar bli så fint, just
nu växer det så det knakar

Jag sitter och tar igen mig, känner glädje
i varje andetag

Får jag verkligen känna så här?

Jo, det har jag all rätt att göra!!!

Jag minns inte när jag kände mig så här
nöjd, och full av tillförsikt. Jag har en
underbar lägenhet, som fyller mina behov
kanske lite för stor

Ett stort badrum, där jag har min alldeles
egna tvättmaskin. Det känns viktig och
skönt, slippa städa efter andra, innan jag
börjar tvätta. Det är så mycket värt, mer
än allt guld och silver

Ett rum, litet, men så användbart för mig
där har jag min dator, slipper ha den i
sovrummet, kan stänga dörren, när jag
någon gång får besök, ett besök av en
person, som gärna vill sätta sig vid min
dator, kolla vad jag håller på med, men nu
är det slut med det.

En underbar stor uteplats, med en alldeles
egen rabatt runt om, nu är den nästan fri
från allt ogräs, och där jag nu planterat dom
växter jag vill ha.Det fattas bara några plantor
med gullbollar, sen är jag nöjd

Gullbollen vill jag så gärna ha, den blir hög
och ståtlig, ger ett bra insynsskydd, det kan
vara skönt, när vägen går precis utanför, då
kan det vara bra med den höga vackra gullbollen,
ingen behöver se vad jag gör, när jag sitter ute
varma soliga dagar

Nu sitter jag här, njuter av fåglarnas sånger
ser hur björken som sträcker sig över takåsen
idag blivit ännu grönare

Det blåser ljumma vindar, jag börjar bli hungrig
har ingen lust att gå in och laga mat, jag sitter
så bra här, njuter av den vackra dagen, solen
och värmen, livet känns underbart just nu




anits 15 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-16 13:10



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
En text om att vara nöjd med livet, ocxh det är så skönt att läsa om det. Hälsar en annan nöjd.
2010-05-16

    Ken Cassel
Det är klart att du får känna så Stina!
Du får må hur bra som helst för när du gör det så är det då som du bara glittrar lika vackert
som de blommor som du vårdar om och planterar på din balkong
på din altan
:)

Kram på dig

Ken
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP