"Give ´em enough rope!"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Give ´em enough rope!"




ORDSTRID

sanningen om mig själv

är för tung att bära

sanningen om mig själv

är så hård att lära

påtaglig och markant

den är mycket nära

avslöjandena kan

besvära och förfära

 

den måste drabba mig

slå ned i mig som bomber

få gå in över mig

i dessa katakomber

här i bland råttorna

där jag förskräckt ses huka

när ljuset tränger in

så ser man allt det sjuka

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP