Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hundar är underbara


ÄPPLET

Jag tog fram mitt äpple, tog en tugga
det var saftigt och gott

Jag satt med äpplet i handen, läste
i dagens tidning, tog en tugga till på
mitt äpple

Genast satt där två hundar bredvid mig
ville få sig en smakbit, men det ville jag
inte ge dom

Så la jag äpplet åt sidan, fortsatte läsa
i tidningen, för en sekund tappade jag
kontrollen över äpplet

Vips var det någon som såg det, tog det
där det låg på bordet, men jag hann och
kunde få det, ur hennes mun

Ville inte låta henne äta upp det, vet inte
hur hon reagerar, men med henne är det
så, att man måste se upp, för en mattjuv
är hon allt, lilla Alba


anits 17 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-17 23:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Glad läsning. =) Ja, även små vovvar kan ha långa nosar. Vet. =)
2010-05-18

  Eva Helene VIP
Känner igen det där så väl! Har fått passa upp för både hund och katt som varit så glupska och snabba.
2010-05-18

    sunnanvind
Ser bilder här..:) Mina hundar gillar både äpplen & morötter, vitkål, sallad, ..ja allt nästan..o jag tror nog det går bra för Alba med!;)
2010-05-18

    sajo
Får mig att tänka på mitt första sommarjobb jag hade. Då det var sista dagen så bjöd våra arbetsledare på fruktsallad med glass och dom hade en liten hund som plötsligt var framme vid min tallrik och åt upp både fruktsallad och glass.

Gillar text och bild.
2010-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Frukt- och morotsätande hundar är en ovanlig företeelse.
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP