Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅ TIMMAR AV LIVET

unga lejon i karriären

och så jag som sätter mig på tvären

en indier med sin laptop bredvid mig

sverige är så klart exotiskt för dig

afrikanskan några säten längre bort

är en blomma av mycket sällsam sort

Gud är trofast och våren är grön

det är skillnad på gåva och lön

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 18:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat..
2010-05-19

  Måna N. Berger
Ändå får vi så många oförtjänt sköna gåvor i denna vårens tid!
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP