Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TÅG IN I FÖRSOMMAREN

tåg in i försommaren

full fart mot evigheten

nabokov i mitt bagage

vet hut!

fy skäms på dig, larz!

full fart i värmen vi fick

så byts en blick mot din blick

tåg in i försommaren

här härjar vikingen än

en liten marilyn ser

hur ögon bönar och ber

en liten marilyn vet

har upptäckt sin hemlighet

som en bukowski på vift

fast obönhörligen gift

rakt in i försommaren

flaggan i topp nu igen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 18:41



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
*ler* Snyggt formulerat!
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP