Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄTT PÅ FOTEN

 

livet leker lekar utan mig

denna tid är lekfullhetens tid

leklustan är obetvingligt stark

och behärskar dig som individ

du som delar hemort med jeanne d'arc

längtan suger i dig som ett knark

vem står först i uppvaktande kön?

jag kan känna doften av ditt kön

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-18 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP