Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKRYMPT

jag är för dig

vad juden var för hitler

vad vilks är för

en annan religion

så märkligt att du

känner dig så hotad

av min timida

blygsamma person

jag är för dig

vad spyan är för ryan

vad verkligheten är

för lögnaren

vad dragspel en gång var

för herr sten broman

vad socker är

för diabetesen

och ändå har vi aldrig

mött varandra

och ändå vet du inte

vem jag är

din sjukliga besatthet

är en gåta

det måste kännas tungt

att bli så där

en stalker som i filmen

av tarkovskij

en sinnessjuk

som drunknar i sitt bajs

en själsligt rullstolsbunden

liten krake

en andlig dvärg

från samma stad

som GAIS

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 19:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet !
2010-05-20

    Bodil Sandberg
Du svingar din penna så vasst ELEGANT att det inte är sant..applåder i massor!!
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP