Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar och känslor jag har


DEN DAG JAG VÅGAR

En dag kan jag kanske släppa in dig
öppna muren, som stänger dig ute

Jag vet inte när den dagen kommer
men just då, ska jag vara beredd
öppna dörren inifrån mitt hjärta

Vara beredd, våga släppa in dig
i mitt allra innersta rum, öppna
mitt hjärta, våga ta emot det du
har att ge

Då ska inga spärrar finnas, ingen
trång kanal, som håller mig fast
i det gamla, i det trångbodda

Den dagen tar jag din hand, du
tar min, vi går över ängen, till
vattnet

Tillsammans står vi vid kanten av
sjön, ser horisonten öppna sig,och
alla mina rädslor är försvunna



anits 19 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-19 23:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underskön.
2010-05-24

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm och mjuk. =)
2010-05-20

  Catharina Edin VIP
Vilken skön dröm om lycka.
2010-05-20

  Eva Helene VIP
Mjukt, vackert.
2010-05-20

  Larz Gustafsson VIP
Längtan driver oss framåt.
2010-05-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP