Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ICONOCLASH

utan facebook och mobil

odlar jag min egen stil

kommunikationsneuros

man ska alltid kunna nås

ställer mig vid sidan av

vägrar att bli någons slav

 

utan några snabba cash

är jag en iconoclash

utan status eller prakt

hjärtat slår i punkrocktakt

när jag stormar med all makt

det som är tabubelagt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/1 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-21 13:54



Bookmark and Share


  firefire
snyggt! gillas! punkrocktakt är nog den takt i vilket mitt (det som återstår av) hjärta också slår...
2010-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP