Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENNAN OCH JAG

med pennan som vän

jag stormtrivs med den

vi skriver historia

den här poesin

kan nog aldrig bli

nån isak på moria

den vill inte dö

och säga adjö

då tappar den lusten

min penna och jag

en försommardag

vid gästrikekusten

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-22 10:37



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En vän som (nästan) aldrig sviker!
2010-05-22

  anits VIP
Vackert skrivna och igenkännande rader
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP