Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALDRIG GÅ

en smärtfylld soulsång

svävar ut

en försommarlördag

österut

ingen hör den

bara Gud

inget stör den

inga hårda ljud

 

 

du kan aldrig gå

i en ensam mans spår

och du kan aldrig stå

där en ensam man står

ingen mans hjärta slår

som en ensam mans slår

så du kan aldrig gå

i en ensam mans spår

 

 

en idyll är

stadsdelen

öppnar sig för

sommaren

folk i husen

vaknar till

sommarljuset

säger: "vill!"

 

 

du kan aldrig gå...

 

 

en walking blues är

mitt soundtrack nu

genom orden

flammar du

som den eldsjäl

du ju är

klockarkatten

stryker här

 

 

du kan aldrig gå...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/5 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-22 10:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En "walking blues" om sommaren, precis så.
2010-05-23

  anits VIP
Fina rader, du berör med dina texter
2010-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP