Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅRDAGENS ASKA

blås bort askan från gårdagens bränder

alla rester av det som var

skölj min själ och mina händer

tack för ett mäktigt bönesvar!

låt det nya ta sin början

låt det bli reformation

det är hälsosamt att sörja

om man gör det vid Din tron

 

 

låt mig se hur Ditt finger förvandlar

hur Din Ande stiftar frid

jag blir specialbehandlad

för det behövs i en märklig tid

backa upp beslutet, Herre

med den kraft som allt förmår

läk de sår jag förorsakat

fyll igen förflutna spår

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP