Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ATTRAKTIONENS MAKT

vissa får vem de vill

andra får vara utan

vissa dör leende

när det är slut i rutan

yta och exteriör

avgör hur lotten faller

ingen kan flyga fri

som hamnat bakom galler

fortplantning föregås

alltid av attraktionen

intimiteten har

iscensatts av passionen

det är Din ursprungsplan

snillrikt och geni(-t)aliskt

men allt förföll, tyvärr

allt blev så animaliskt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP