Tänk att mina problem kan provocera en miserabel psykopat. En klockren bonus! Det gör lidandet värt att uthärda.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk att mina problem kan provocera en miserabel psykopat. En klockren bonus! Det gör lidandet värt att uthärda.




OVÄNTAT BESÖK

tänk att någon

kan vara så annorlunda

tänk att någon

kan vara så oförstörd

det är tänkvärt

och väl värt att begrunda

i en värld där

blott hjältens röst blir hörd

tänk att nyfikenheten

kunde väckas

av en gnista från

detta svarta bål

som är rasande törst

som ej kan släckas

som är slickande eldslågor

från kol

 

 

tänk att gnistan

kan antända en prärie

sätta eld på en stolt och

ståtlig skog

till och med i det

känslokalla sverige

brinner ännu den eld

som aldrig dog

det du bjöd på

blev lättantändligt bränsle

det du gav som jag ivrigt

hungrigt tog

i min smutsiga dröm

ser jag dig grensle

över mannen

som aldrig tycks få nog

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/5 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP