Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X-2000

 

han kom nerför söder en majdag

med en plastkasse från ö & b

ett tusen bagis på fickan

och allt annat än blasé

förnyad livslust i hjärtat

sånger om solsken och kamp

allt detta introverta

och lågskornas taktfasta tramp

 

jag borde ta x-2000

till en annan stad

och finna en flicka

med förmåga att göra mig glad

ett samtal till perssons bussar

sedan är saken klar

jag längtar till hennes pussar

men jag sitter kvar

 

en kaffe på uteservering

med utsikt över anno dazumal

här är det lugna gatan

fastän tryggheten inte är total

vi väntar på varmare dagar

jag längtar till himmelens land

och fastän jag gnäller och klagar

så mår jag rätt hyfsat ibland

 

jag borde...

 

LARZ GUSTAFSSON 24/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-24 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP