Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som jag ser fram emot


EN ANNORLUNDA MÅNDAG

Måndag morgon klockan är sex
jag vaknar innan väckarklockan
ringer och radion börjar låta

Jag drar upp persiennen, ser att
solen lyser, efter den regniga dagen
igår, känns det skönt med sol

Dagsutflykten jag ska vara med
på idag, blir så mycket trevligare
om regnet håller sig borta

Det har varit kallt i natt, bara en
grader varmt, det blåser kraftigt
skönt att då solen skiner den ger
hopp om en fin dag

Jag har sovit dåligt, kanske för att
jag inte vet vad som kommer att
hända den här måndagen

Men jag gläder mig inför resan, så
roligt att kunna göra något som är
annorlunda, inte bara det gamla
vanliga

Så jag sitter här och skriver några
rader, om mina tankar, medan jag
väntar på att det är dags att gå ut
och stiga på bussen




anits 24 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-24 21:00



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Låter som att det kan arta sig till en rolig dag.
2010-05-25

    sajo
Vart styrde ni eran rutt? Hade du kameran med?

Bra skriftat.
2010-05-24

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas ni fick en fin utflykt.
Här har det varit kyligt.
2010-05-24

  Bibbi VIP
Spänd förväntan Du beskriver så bra.
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP