Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag ofta har


FRÅGOR OCH SVAR

Vissa frågor är svåra, alltför svåra
för att ge ett enkelt svar på

Det finns sådant som jag vill gömma
i mitt hjärta, där bara, den som har
nyckeln får komma in

Så finns det sådant, som jag gärna
delar med mig av, som känns rätt
och kanske hjälper min nästa

Så finns det frågor som bara den
nyfikna ställer, dom frågorna gör
mig ledsen, och många gånger arg

Många gånger har jag undrat, varför
all denna nyfikenhet?

Visst kan jag också vara nyfiken, men
jag låter mig inte bara vara intresserad
av andras görande och låtande

De finns dom som i tid och otid, bara frågar
och frågar, vill veta allt, om allt, jag känner
jag vet inom mig, att jag har inte så mycket
gemensamt med dom

Så därför lyssnar jag till mitt hjärta, tar till
mig det som känns viktigt, stänger av det
jag inte kan ta emot och orkar lyssna till





anits 24 maj 2010








Fri vers av anits VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-24 23:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Så därför lyssnar jag till mitt hjärta, tar till
mig det som känns viktigt, stänger av det
jag inte kan ta emot och orkar lyssna till"

Gott beslut.
2010-05-28

  Catharina Edin VIP
Det är mycket starkt gjort av dig. Jag har inte kommit lika långt.
2010-05-25

  poetryGirl
Det är så rätt
2010-05-25

  Eva Helene VIP
Så bra att du känner att det är du som väljer vem som du vill lyssna på. Fin bild!
2010-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Det finns de som vill skaffa sig kunskap för att kunskap är makt. Syftet är att kontrollera medmänniskorna.
2010-05-25

  Anna*
Känner igen och blir lika bedrövad över människor som vill sprida rykten och skvallra. Jag gillar inte sånt. Vad vet vi egentligen om varandra? Kanske är människor inte så svåra att förstå sig på om man vet om bakgrunden till hur de blev som de är...
2010-05-25

  aol
en skrift där även jag kan känna igen mig, bra
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP