Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INBJUDAN

bjud in mig i er värme

för jag behöver den

behöver komma närmre

så jag slipper frysa sen

jag vill bli inviterad

det skulle kännas bra

man blir så lätt frustrerad

av att ensam gå och dra

 

LARZ GUSTAFSSON 25/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-25 16:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Så viktigt att tänka på sin medmänniska..
2010-05-25

  anits VIP
Du är välkommen
2010-05-25

  Måna N. Berger
Välkommen!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP