Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vacker morgon har det varit


EN DAG ATT TA TILL VARA

Det doftar av nyklippt gräs,
en doft som hör sommaren
till

Fåglarna sjunger så vackert,
ger sin konsert för mig, där
jag sitter och njuter av solen

Häggen har nu nästan slagit
ut helt, dess grenar vajar i
vinden

Himlen är blå, bara några vita
små slöjmoln finns att skåda

Jag har packat min ryggsäck
snart är jag på väg ut i naturen
med kamera, block och penna

Jag vill njuta av det Han skapat
ta till vara dagen som är i dag
om morgondagen vet jag ingenting



anits 26 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 10:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gillas stort!:) kram!
2010-05-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Förmedlar en behaglig känsla. =)
2010-05-27

  Maria T
vilken härlig tanke
att vara på väg och
få njuta av den dag
som är
2010-05-26

  Eva Helene VIP
Vackra och tänkvärda ord.
2010-05-26

    Ken Cassel
Låter riktigt mysigt!
En dag att ta tillvara,,,,

Kramar!

Ken
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP