Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns något som alltid kommer tillbaka i mina tankar


JAG VILL TRO

Jag vill tro, tro på en bättre värld
där någon vill mig väl, hjälpa mig
om jag behöver hjälp, så ger jag
hjälp tillbaka

Jag vill tro människor om gott
när jag sträcker ut min hand
hoppas jag få en hand i min

Men jag vet att livet inte är så
lätt, att allt inte blir som vi vill
och tänker

Gör jag gott för någon, som jag
ser behöver tröst, någon som vill
bli lyssnad på, då känner mig tacksam
för att ha fått det förtroendet

Så finns det sådant, som händer
någon tror sig göra mig en tjänst
en tjänst jag inte alls har frågat
efter

Så blir allt fel, tjänsten som skedde
i all väl vilja, eller bara av nyfikenhet
blir till en björntjänst, att försöka reda
ut det, blir svårt mycket svårt




anits 26 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 23:35



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fina rader. =)
2010-05-27

  ULJO
Jag vill också tro gott om omgivningen, men man har genom åren bittert fått erfara att det inte alltid är så. Fin text och en fin bild.
2010-05-27

  Eva Helene VIP
Ibland vill man väl men det blir fel ändå. Vi får göra så gott vi kan.
2010-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Apostlen Johannes fick se nya himlar och en ny jord, där rättfärdighet bor.
2010-05-27

  aol
kram vännen känner igen känslan
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP