Gud är en tillflykt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är en tillflykt.




FÄRGBYTE OCH FANFLYKT

en gång bar jag andra färger

än den färg som jag nu bär

en gång, i ett annat sverige

var jag revolutionär

då bar jag en annan fana

än den fana jag bär nu

jag bär även på ett tomrum

Den som fyller det är Du

 

i oktobers röda månad

vid vägs ände möttes vi

Du, som fastän slagen, hånad

alltid sätter fången fri

Du blev maximalt förstorad

medan jag förminskades

jag fick se jag var förlorad

men är funnen sedan dess

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/5 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 07:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Håller med Måna, du väljer inte de lättaste vägarna, du väljer det som känns rättast.
2010-05-29

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-05-29

  Måna N. Berger
Helhjärtat! De lättaste vägarna har aldrig varit dina..
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP