Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I EN LITEN STAD SOM VÅR

i en liten stad

får man aldrig va ifred

i en liten stad

följer någon alltid med

det finns människor

med ett stort kontaktbehov

när de är på jakt

blir jag ofta deras rov

 

i en liten stad

är det svårt att gömma sig

om du ser mig fly

kommer du att döma mig

det finns dagar när

jag förvandlas till en trist

gammal solitär

och en fullblodsegoist

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-29 13:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Visst har man rätt att få i fred
det bör respekteras
2010-05-29

  Måna N. Berger
Behovet av att få vara ifred behöver också tillgodoses ibland. Är det inte en mänsklig rättighet..
2010-05-29

    ej medlem längre
samma här ... vi är nog poppis du och jag :-)
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP