Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG BARA

 

låt mig få dela med mig, Gud

jag ber

av detta stora Du hela tiden ger

låt det få bli ett utsäde i en tid

som är i desperat behov av frid

låt mig få dela med mig av Ditt Ord

som är som daggfriskt gräs

till fårahjord

låt mig få så vid alla vatten ut

det som är mer än guld

i tidens slut

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-29 20:06



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
De spetälska utanför Samarias portar gick in i stan och fann en rikedom; som de kände sig förpliktigade att dela med folket, som ju levde i stor fattigdom och hungersnöd. Tack för den dikten, Larz! den andas just det som dessa "nyrika" upplevde; ansvaret att dela med andra.
2010-05-30

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP