Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så svårt det är ibland, att se människor som dom verkligen är, till slut kommer det fram, då är det upp till mig att fatta rätt beslut


JAG VILLE SÅ VÄL

Jag ville så väl, hoppades och trodde
på dig, på mig, på oss

Men tyvärr, svek du mig, du var inte
den jag trodde, inte den jag kände

Jag är hellre ensam med mig själv
än ensam när man är två

Du visade mig ditt humör, jag blev
rädd, du skrämde mig

Jag försökte säga det till dig, men
ditt svar fick mig att förstå, att så
vill jag inte leva

En vuxen man som när han inte
får sin vilja igenom, gapar och skriker
slänger saker omkring sig

Jag är glad att du visade mig ditt
rätta jag, men jag kände mig både
utnyttjad och sårad

Bär man sig åt som du gjorde, är
chansen inte stor att du får någon
som vill leva nära dig och var din
älskade vän

Jag ville så väl, trodde på dig allt
du sa, men ack så fel allting blev

Jag trodde på dig och mig, jag trodde
på oss, men det blev inte så, idag är
jag glad och tacksam, att mina ögon
öppnades

Jag har det bättre nu , ensam med
mig själv, tills jag möter den, vars
hand passar så bra i min




anits 30 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-30 00:38



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kanonbra Stina!
Kan inte fatta att jag har missat att läsa den här
Fick upp den när jag märkte att den stod som mest relaterande text
på mitt alster
När myndigheterna bara griper
:)
Kul!

Kramar!

Ken
2011-08-01

    ej medlem längre
Kvinnofrid bör vara obligatorium för att få kalla sig "man"! Hoppas du finner någon som kan stava till respekt.
2010-10-08

  Bibbi VIP
Så väl att Dina ögon öppnades i tid.
2010-06-12

  Catharina Edin VIP
Helt rätt, såna förvuxna barnungar behöver man inte!
2010-05-30

  poetryGirl
kanske ni ville olika...?
2010-05-30

  Eva Helene VIP
Den hand som passar så bra i din den önskar jag dig!
2010-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger att det finns människor man bör ta sig till vara för.
2010-05-30

    ej medlem längre
Fin text som är lätt att känna igen sig i.
"Jag är hellre ensam med mig själv
än ensam när man är två"
2010-05-30

    ej medlem längre
Tankvärt.
2010-05-30

  Anders Nordlander VIP
Det är inte lätt... det där med kärleken!!!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP