Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vaje sekund, varje minut, varje dag är en kamp för att få må bra


FRISK

Man måste vara riktigt frisk

För att orka kämpa

För att få den rätta hjälpen

För att tas på allvar

För att inte ses som inbillningssjuk

När man är kroniskt sjuk

När dagarna och livet

Är en enda kamp

För att må bra

Då måste man vara frisk

För att orka vara sjuk




anits 30 maj 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-30 09:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant. Så är det bara.
2010-06-12

    sajo
Du har ju så rätt för det är så det är. Kämpa hela tiden men det tar all ork och energi.
2010-05-30

  aol
låter hemskt,
2010-05-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så väl fångad sanning. =)
2010-05-30

  Catharina Edin VIP
Skriver under på detta!
2010-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja visst är det
så, Du har helt
rätt, så måste
man vara för
att sjukdom
klara!
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP