Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


UTSÄND BUDBÄRARE

skulle jag behöva godkännas

och få tillstånd av en enda?

jag är redan utvald och är en

av dem som blivit sända

och min Uppdragsgivare är Han

som har skapat hela jorden

Han har också skapat mig och

givit mig de rätta orden

 

LARZ GUSTAFSSON   30/5 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-30 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP