Gravt störd är den som har traka-SS-erier som hobby.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravt störd är den som har traka-SS-erier som hobby.




GENOM SÅR

man tolkar tillvaron

genom sår

som blir till skottgluggar

år från år

kryptiskt från kryptan

dess fukt och svamp

hur långt når lyktan?

vem ser din kamp?

 

 

är komedin gudomlig

eller diabolisk?

är tragedin iscensatt

av en hemlig klubb?

är man en hotbild

för att språket är symboliskt?

vill man ha pärlan

får man köpa rubb & stubb

 

 

 

man möter människor

genom sår

filtrerar händelser

genom sår

varför förvänta

att nån förstår?

det är så lite

en själ förmår

 

 

är komedin...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2010-06-03 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP