Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon bryr sig, lyssnar, det är så viktigt


NÄR NÅGON BRYR SIG

När någon bryr sig, tar sig tid, lyssnar
då känns det bra i hjärtat, i själen

Ingen som avbryter, låter mig prata
till punkt

Att få uppleva det, är något jag inte
fått vara med om så ofta

Att bli tagen på allvar, är något som
alla bör få känna

Jag gick ut ifrån sjukhuset med lätta
steg, känslan att bli trodd, att det jag
kände var rätt

Inte bara ivägskickad med orden, med
nya glas i dina bågar, så kommer det
att bli bra

Jag gick aldrig till optikern, kände inom
mig att det inte stämde, idag vet jag

Det är inte så, lite ledsen för diagnosen
men glad att jag sparat många tusen
kronor på glasögon jag inte behövde
och pengar jag heller inte har





anits 3 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 23:43



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Det är alltid skönt att bli trodd. =) Glad för att det gick vägen för dig på den punkten. =)
2010-06-04

  Eva Helene VIP
Fint att du blev tagen på allvar och att du fick gå ut från sjukhuset med lätta steg!
2010-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Så fin blomma!
2010-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Gläder mig med dig.
Det är underbart att bli förstådd.
2010-06-04

  aol
jag är glad för din skull att bli trodd är ju oerhört viktigt
för den lilla människan,
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP