Sorry, alla John Wayne-wannabes, men alla är inte som ni.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorry, alla John Wayne-wannabes, men alla är inte som ni.




DESSA LJUSA NÄTTER

vad gör jag med dessa ljusa nätter?

till ingen nytta passerar de

vad gör jag med dessa våta drömmar?

i intet vaporierar de

om juninätter är älskogsnätter

så gäller det bara somliga

de vackra paren, de lyckliga

och i egna ögon fullkomliga

 

 

jag skriver bort dessa ljusa kvällar

jag läser böcker, ser film ibland

på vårviks martallsprydda hällar

går kärlekspar kanske hand i hand

här sitter vi i två skilda världar

och sommaren blir till höst igen

snart fryser isen på kustens fjärdar

och tårar rinner på slagna män

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 07:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande och gripande
2010-06-04

  Måna N. Berger
Den tysta desperationen medan tiden går. En dikt som grep mig.
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP