Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUNIHJÄRTA

en stilla kyss av vördnad

på din panna

en varsam smekning

längs din mjuka kind

du avgör sen hur länge

vi ska stanna

när du har eskorterats

till din grind

 

ett junihjärta

vidrört av det sköna

som finns hos dig

i både själ och kropp

en vackert brunbränd hy

i allt det gröna

ett junihjärta

säger inte stopp

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-04 07:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat
2010-06-04

  Måna N. Berger
Nu fick jag associationer till Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind..
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP