http://karolinwiklund.blogg.se/images/2010/0-5fe2a665ae0fd8_82942659.png

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://karolinwiklund.blogg.se/images/2010/0-5fe2a665ae0fd8_82942659.png




SNACKSALIG

följ med mig in i gävlevimlet

och träffa den och den

en fredagseftermiddag

i den svenska sommaren

så uppsluppet allt verkar

och man vitsar och går på

ja, stunderna är lyckliga

men kanske alltför få

 

 

mitt munläder är välsmort

kan jag snacka dig i säng?

det kanske blir som vanligt annars:

själv är bäste dräng...

när fredagsfebern fyller folkt

i syréners tid

så vaknar tigern även i

en själ som är timid

 

 

på skinnhandlarens kolonilott

flaggas det igen

ett säkert sommartecken

i den gamla hamnstaden

och flickorna på torget

i pastellfärger och vitt

förvandlar hela city till

en smeksam sommarhit

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-04 12:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig text den andas sommar
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP