Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPASSANDE

jag har svept genom alléerna

som en sång från längesen

som de flesta som har sett mig aldrig hört

som en kaktus bland penséerna

som en älg i trädgården

har jag stormat, har jag skövlat och förstört

jag har aldrig slagit mig till ro

i bingolottoland

aldrig nöjt mig med det andra älskar mest

sitter här vid milles´ änglar

med min penna i min hand

vem ska jag förpesta luften för härnäst?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    4/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-04 16:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det där är du!! som sveper genom alléerna och genom en hel del annat också, du tar dig fram, du upplever och du skriver bra, verkligen bra!!
2010-06-05

  anits VIP
Du förpestar inte, dina texter ger liv
jag läser dom gärna......
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP