Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är trött, nu väntar sängen på mig


DET ÄR KVÄLL

Det är kväll, snart natt, jag är trött
i morgon vill jag ha sovmorgon, min
mobil den stänger jag av

Vill inte ha samtal, sms, tidiga mornar
sena kvällar, därför stänger jag på kvällen
när jag lägger mig i min säng

Det har varit en lång vecka, mycket som
hänt, som jag behöver få distans till

I dag har jag träffat mina fyrfota vänner
dom får mig att känna lugn, ger mig glädje

Det är så mycket i den här nyfikna världen
som får mig att må illa

Jag är hellre ensam, än har en massa nyfikna
"så kallade vänner", dom är inga verkliga
vänner

Det är sånt jag upptäckt, som gör mig
ledsen, men här finns vänner, som är
som jag

Jag är så tacksam att ni finns, ni gör mitt
liv rikt, jag skriver från mitt hjärta, blir glad
när någon läser

Nu ska jag sova, i morgon är det lördag
en dag jag tänker njuta av, ha det lugnt
skönt, jag har inga måsten, dom har jag
haft nog av




anits 4 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-04 23:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen mig i Din berättelse.
2010-06-12

  Eva Helene VIP
Tack för ditt ärliga, uppriktiga sätt att skriva!
2010-06-05

  Elaine.S VIP
Du skriver från hjärtat, från det du möter, det du känner, och du gör det på ett mycket läsvärt sätt.
2010-06-05

  Larz Gustafsson VIP
Vi käner främlingskapet.
2010-06-05

  LassO
man "måste" få ta det lungt med... ;=)
2010-06-05

  Catharina Edin
Vill gärna kalla mig din vän.
Skriver liksom du från hjärtat, och visst är det något ganska underbart att här finns de som vill läsa.
2010-06-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP