Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLBRÄND OCH BLOND

brunbrända armar

lockar till smek

brundbrända ben men

själv är jag blek

sitt i mitt knä när

solen går ner

kärleken tar och

kärleken ger

 

solbränd och söt

sockrad ovanifrån

du gör dig bra utan

smink och neon

följ med mig, sötnos

till sockerbruksgränd

du är så solbränd

jag är bara bränd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/6 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-06-07 07:04



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
du är grymt bra på rimmen. ingen. ingen. tar dig.
2010-06-07

    ej medlem längre
kanon Larz ... längtan
2010-06-07

  firefire
snyggt!
2010-06-07

  Anders Nordlander VIP
bra diktat
2010-06-07

  Anders Nordlander VIP
även blondiner kan vara brända!
2010-06-07

  Teresia Ridell
Vemodigt, läckert..!
2010-06-07

  anits VIP
Fina längtansfulla rader
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP