Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det handlar om någon som bara pratar


DINA ORD

bland alla ord du sa

förstod jag ingenting

det var bara ord

ord utan värde

ord utan mening

ord som inte gick att förstå

dina ord

var i mina öron

rappakalja




anits 8 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-08 19:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Har också just stött på detta fenomen.
2010-06-12

    sajo
Någon har tydligen inte förstått innebörden av ord....
Tänker på de flickor jag är faster åt vad betyder vig sa Elina som ska fylla 5 år.
2010-06-08

  Eva Helene VIP
Stackars dig! Själv blir jag flyktbenägen om jag träffar en sådan människa.
2010-06-08

  Eaglemountains VIP
Men bilden Du har tagit, säger mer än ord .... mycket vacker .....
2010-06-08

  Eaglemountains VIP
Starkt skrivet om någon som pratar utan att ha betydelse och mening i de ord som har sagts, ord som inte kommer inifrån ....
2010-06-08

  Catharina Edin VIP
Ja, kära nån, vad man ska få höra. Jag kan bara inte 'kallprata'!
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP