Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad jag kan läsa och skriva orden, trots min ordblindet, som jag aldrig fått hjälp med


BLAND ALLA MINA ORD

bland all mina ord

finns sorgen

som gör mig sorgsen

melankolisk och undrande

bland alla mina ord

finns också glädjen

glädjen att kunna skriva orden

glädjen att kunna läsa dom

glädjen att kunna förmedla

känslorna jag känner

med mina ord

men störst av allt är

den stora kärlek

att kunna läsa orden

i den bok som är den

allra viktigaste

av mina böcker

bibeln





anits 8 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-08 21:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar denna så starkt.
2010-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Böckernas Bok. Guds Eget Ord.
Oändlig rikedom finns inrymd i de 66 böcker som utgör Bibeln.
2010-06-09

  Eva Helene VIP
Dina ord som du skriver i tacksamhet ger också glädje - och tacksamhet.
2010-06-09

  Catharina Edin VIP
Fin text!
Bibeln, ja. Där kan man finna sååå mycket.
2010-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP