Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÅNGT FRÅN SOMMARRO

vem ska jag ge all

min tillgivenhet?

vart jag än vänder mig

så går jag bet

inombordsbordet

står dukat för två

jag sitter ensam

och grubblar ändå

 

utanför lägger sig

staden till ro

salig är den som

har tröst i sin tro

värkande vacker

är juni förstås

säg, varför blev jag

ett irrande bloss?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-10 05:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra diktat...
2010-06-10

  anits VIP
Det finns många oroliga själar,
många får aldrig ro
2010-06-10

    ej medlem längre
BRA LARZ. vet du att det finns en stadsdel i Karlstad
som heter Sommarro?
2010-06-10

  Måna N. Berger
Somliga av oss kommer aldrig till ro, inombords. Du tolkar det väl!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP