Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar inför den nya dagen


SOLEN OCH SOMMAREN

Med solen som följeslagare
är det dags för mig och min
dagliga promenad

Det blåser en aning, jag önskar
mig vinden i ryggen, då blir mina
steg lätta

Det börjar mulna på, det är inga
regnmoln, som jag kan se, det är
varmt ute, idag behövs ingen jacka

Jag går ut stänger och låser dörren
det doftar ny klippt gräs, det sopas
grus på gångarna runt husen och
på parkeringen

Det är en skön morgon, det blir
ingen lång promenad för mig idag
jag vill känna den friska luften, ta
i nytt syre i mitt blod

Innan jag börjar min dag, som jag
tror blir och händelserik, hälsa på
hos hundarna det ska jag göra, få
känna och uppleva deras glädje när
jag låser upp, stiger in genom dörren

Det har blivit tomt dom dagar jag inte
träffar dom, men så roligt när vi möts
igen

När jag så ätit min lunch, vilat en stund
är det dags för mig att åka, få vara med
på mina yngsta barnbarns skolavslutning

Det är något jag gläder mig mycket åt, nu
finns ingen som tar ifrån den glädjen





anits 10 juni 2010








Fri vers av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-10 12:25



Bookmark and Share


  Maria T
Så underbart att få vara med
på en skolavslutning när man
har blivit äldre
2010-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är Skaparen, du och resten av skapelsen...
En dag, ett ögonblick i sänder.
2010-06-10

  Eva Helene VIP
Nej, ingen kan ta ifrån dig den glädjen och jag glädjer mig med dig!
2010-06-10

  aol
så sant vilken gläje, kram
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP