Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COACHA MIG

jag är som en pingvin på land ibland

men nere under ytan är jag kungen

ibland är jag protest och raseri

ibland är jag "det är en ros utsprungen"

 

coacha mig

till en annan dimension

coacha mig

tills vi spelar samma ton

coacha mig

det är allt som jag begär

coacha mig

jag vill bort från allt det här

 

 

delfinen är en skicklig simmare

på land är den dock ganska valhänt

det handlar om att hitta rätt miljö

för annars blir ett liv så bakvänt

 

 

coacha mig...

 

 

ett sjölejon ser ganska klumpigt ut

och hasar makligt fram i sanden

men väl i vattnet är det en torped

bara det får lämna stranden

 

 

coacha mig...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-11 21:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...
2010-06-12

  Max Poisé VIP
Förringa och se dig blott från skyn, där kan helheten finnas!
2010-06-11

  Elaine.S VIP
Att ta emot coaching är säkert inte världens lättaste...och du min vän är en envis kämpe:))
2010-06-11

  Måna N. Berger
Det handlar om att hitta sitt rätta element för att bli den man är..
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP