Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter gnabbet

 

Jag vet inte vad som hände

som fick dig att tystna och gå

men liv byttes ut mot elände

och himmelen färgades grå.

 

Tro ej att det blott är en sägen

att allt åter kan bli som förr.

Du behöver ej gå halva vägen,

jag står redan tryckt mot din dörr.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 1584 gånger och applåderad av 43 personer
Utvald text
Publicerad 2010-06-21 07:22

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den kan man göra en visa av
Väldigt fint!
2015-04-06

  Svirran
Gränslöst vacker dikt!
2012-08-03

  Robert Jonsson VIP
Lysande..
2012-06-26

    Shush
Så fint och hoppfullt.:)
2012-01-12

  Parentes
Vad vackert!
2011-09-26

  Järnkatten
Mycket fin :)..
2011-03-22

  Per Blomqvist
Mysig.
2011-03-20

  Line W
Åh så bra!!
2010-09-08

    imnotfinished
så bra och helt perfekta små rader!
2010-07-08

    Shariq
Fantastiskt!
2010-06-24

  Gunnel André VIP
Ibland säger du och/eller Irmeline mer på några få rader än vad yrkespredikanter klämmer ur sig på en hel karriär. Detta är ett underbart exempel!
2010-06-22

  Cugel
En fantastisk dikt.
Synd att den bara går att applådera _en_ gång.
2010-06-21

  Yrre VIP
Ååå så fin sista raden är för det är ju faktist så, man vill ingenting hellre än att säga förlåt!
2010-06-21

  Monika A Mirsch VIP
skönt att ha dig vid min dörr!
2010-06-21

  walborg
Elegant text av kloka Irmeline igen!
2010-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Suverän!
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP