Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kommer tankar


INNAN DAGEN GRYR

Innan dagen gryr

ligger jag och ser ut
genom fönstret

Innan dagen gryr

ligger jag och tänker
på dagen som varit

Innan dagen gryr

ligger jag i natten
har så svårt att somna

Innan dagen gryr

har jag lagt bort all
rädsla, all sorg och
tungsinthet

Innan dagen gryr

har jag somnat, sovit
en stund

När dagen åter gryr

vaknar jag ut vilad
känner glädjen över
regnet, som blåst bort

När dagen gryr

känner jag glädjen
av att få vakna, till sol
och en himmel som är blå

När dagen gryr

har jag glömt alla rädslor
från nattens mörker

När dagen gryr

väntar en ny dag
vad den för med sig
vet jag ingenting om

När dagen gryr

väntar allt det outsagda





anits 13 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-13 12:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket bra. =)
2010-06-14

  aol
bra skriftat, så fint fångat
2010-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Gryningen är en kreativ tid.
2010-06-13

  Eva Helene VIP
Att få vänta in den nya dagen med tillförsikt det är en ynnest. Fint!
2010-06-13

  Eaglemountains VIP
Mycket vackert skrivet från tankar och funderingar, i hoppfullhet, och om den nya dagens möjligheter! Applåd!
Även en mycket passande vacker bild!
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP