Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN EGEN VÄG

 

min egen väg

är vindens väg

den går förbi

er åkerteg

till ängarna och ut i friheten

min uppsyn

borde vara ljus

men när jag

går förbi ditt hus

så är det någonting som dör igen

det står en ond man

på din gård

han har en låt

med tre ackord

den spelar han

så länge som han får

man säger han

behöver vård

han säger: "Jesus is my Lord!"

och väntar hela vintern

på sin vår

 

det går en ängel

runt din kåk

han skyddar dig

mot brott och bråk

och är ett svar

på böner som jag bad

jag är en förbisedd poet

som vittnar om Guds trofasthet

och vill att du ska vara fri och glad

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-13 20:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket, mycket vackert, en text
som berör och gör mig rörd
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP