Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄR DET UNDERLIGT?

 

är det konstigt att man åtrår

det som skapades så skönt

som av skaparhandens allmakt

med sån fägring blivit krönt?

är det underligt att sommarens

fontäner i mitt bröst

porlar extra starkt för henne

fast hon aldrig blir min tröst?

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-13 20:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är inte alls underligt,
det är naturligt och mycket
mänskligt
2010-06-14

  mare VIP
Inte underligt alls, vi ar manniskor...
2010-06-14

    ej medlem längre
inte alls underlig

kanske det blir ett under ...
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP