Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ ENSAMT DET BLIR

 

så ensamt det blir

fast min utsikt är god

från örnnästet uppe bland bergen

så ofta det svallar

i drömmareblod

som djupt vildrosrött är till färgen

häruppe är luften

kanhända för tunn

så övriga kan inte andas

så hit kommer aldrig

nån rosenröd mun

med vilken min egen kan blandas

 

LARZ GUSTAFSSON 13/6 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-13 20:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och vemodigt
2010-06-14

  Sweetfox
mycket vacker...
2010-06-14

  mare VIP
Fin dikt, om langtan..
2010-06-14

    ej medlem längre
tycker mycket OM denna Larz
härlig melodisk ... men lite vemodig
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP