Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var en dröm, en vacker dröm, kanske blir den verklighet en dag


EN DRÖM

Här står vi

du och jag

ser på varandra

allt känns

som en dröm


Dina ögon

ler emot mig

leendet på

dina läppar

säger mig

att du är

lika glad

som jag

över att

ses igen

efter

alla dessa

år



Så här står vi

du och jag

precis som

vi gjorde

i en tid för

mycket

länge sedan

du sträcker ut

din hand

tar min

hand

i din

inga ord

behövs



När vi står här

du och jag

efter alla

dessa år



Du tar

min hand

i dina ögon

ser jag

glädje

du kände

igen mig

jag var inte

lika säker

men när

du log

var det

som om

tiden

stått stilla







anits 14 juni 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-14 07:35



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vacker närhet!
2010-06-15

    sunnanvind
Underbart...vilket fint möte!
2010-06-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Glittrande vacker. =)
2010-06-14

  aol
gick som en stöt mot hjärtat, så fin skrift
2010-06-14

  Catharina Edin VIP
Ja tänk; vissa glömmer man aldrig.
2010-06-14

  Lars Hedlin
Känsla och musik i denna text ....
2010-06-14

  poetryGirl
vackert
2010-06-14

  ULJO
Låter som efterlängtad kärlek, härlig rytm i denna kärleksdikt.
2010-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Snyggt blomsterarrangemang.
2010-06-14

  Larz Gustafsson VIP
En härlig dröm.
Skön kontrast till den jag drömde i natt, då jag blev misshandlad...
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP